Afspraak maken

Kinder & jeugdpsycholoog

Annelies Huybrechts


Een afspraak maakt u bij voorkeur per mail:

0491/73 32 76

Huybrechts_annelies@hotmail.com


De aanmelding kan per mail gebeuren door de verantwoordelijke volwassene, ik bel daarna terug om een afspraak te maken voor een intakegesprek.Psychologe

Dominique Courtin


Een afspraak maakt u bij voorkeur telefonisch:

0472/ 36 15 92


 


Huisartsen  

Elyse Aerts - Marij De Backer - Ilse Verheyden


Een afspraak maakt u bij voorkeur online. Hier klikken.

Telefonisch via 015 / 63 29 00


!!! Met de versoepeling van de maatregelen vragen we rekening te houden met volgende zaken: 

  • Gelieve een 'reden van consultatie' te vermelden aub.
  • Maak zeker géén online-afspraak indien u covid-19 gerelateerde klachten zou hebben.
  • Online afspraak voor 'Bloedafname' kan enkel indien u een aanvraagformulier van een arts heeft. Hiervoor selecteert u in de online-agenda eerst een arts en dan 'eerstvolgende' of 'week' agenda selecteren en dan een tijdstip 'bloedafname' aanklikken. 
  • Momenteel zijn er minder consultaties dan normaal voorzien per dag, gezien we de nodige tijd moeten rekenen om te ontsmetten tussen consultaties door. Gelieve hier begrip voor te hebben. Wegens de alsmaar stijgende vraag tot toetreding als patiënt in "De Medische Hoek",  zijn we genoodzaakt om voorrang te verlenen aan onze GMD patienten.   Hierdoor krijgen de ingeschreven patiënten de zorgen die hen toekomen en moet het de artsen helpen aan eenieder de beste zorg te blijven aanbieden. 


Nieuwe patiënten: We helpen u graag verder indien wij uw Globaal Medisch Dossier zo spoedig mogelijk kunnen consulteren!

.