Diëtiste

Diëtiste


Loeka Thys

Sinds 2020 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan Co-Hogeschool Odisee te Gent.

Momenteel kan je bij mij terecht voor algemene diëtiek. Ik start op als zelfstandige diëtiste en studeer daarnaast nog verder voor diabeteseducator.


Een gezond en evenwicht voedingspatroon dat voor u werkt, is een zoektocht.

De verschillende reclames, claims en het grote aanbod aan producten maken het er niet gemakkelijker op. Wil je de stap zetten en jouw zoektocht starten, dan ben ik er om je daarbij te begeleiden. Samen gaan we op zoek naar een voedingspatroon dat voor jou werkt en proberen we zo samen jouw doelen te bereiken.WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT?

-        Een gezonde en evenwichtige voeding

-        Gewichtsproblemen zoals overgewicht en obesitas

-        Lactose- en glutenintolerantie

-        Stoornissen in de bloedlipiden (Hoge bloeddruk, hoge cholesterol)

-        Productinformatie, voedingsetiketten, … 


WERKWIJZE EN TARIEVEN

Intakegesprek (+/- 60 minuten - €60)

Vooraf aan de consultatie krijgt u bij het maken van een afspraak een vragenlijst doorgestuurd. Hierbij worden algemene gegevens gevraagd zoals de reden van de consultatie, dieetgeschiedenis, medicatie, wat u verwacht, … . Deze lijst zal tijdens de eerste consultatie als vertrekpunt gebruikt worden.

Aan de hand van verschillende metingen (lengte, gewicht, lichaamsvet, spiermassa, …) krijgen we een correct beeld van uw lichaamssamenstelling. Daarnaast zal er een uitgebreide voedingsanamnese afgenomen worden, waardoor ik een goed beeld van uw huidige voedingsinname en portiegroottes krijg. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk voedingsschema opgesteld rekening houdend met jouw eetgewoonten en de richtlijnen voor een gezonde voeding.


Tweede consultatie ( +/- 30 minuten - €40) & Opvolgconsulten ( +/- 30 minuten - €25)

De tweede consultatie is bedoeld om de start van jouw zoektocht te overlopen.

Daarnaast wordt er ingegaan op vragen, tips en tricks, recepten en het lezen van etiketten.

Op deze manier wordt je stap voor stap begeleidt bij het nastreven van jouw doelstellingen.
Deze consultaties zijn van belang om beetje bij beetje te zoeken naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat voor jou werkt en dat haalbaar én houdbaar is op lange termijn!