Wie zijn we?

Loeka Thijssen

Diëtiste

GSM: 0479 52 47 29

Loeka Thijssen

Sinds 2020 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan Co-Hogeschool Odisee te Gent.
Momenteel werk ik als zelfstandige diëtiste gecombineerd met de opleiding voor diabeteseducator.

Een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat voor jou werkt, is een zoektocht.
De verschillende reclames, claims en het grote aanbod aan producten maken het er niet gemakkelijker op. Wil je de stap zetten en jouw zoektocht starten, dan ben ik er om je daarbij te begeleiden. Samen gaan we op zoek naar een voedingspatroon dat voor jou werkt en proberen we zo samen jouw doelen te bereiken.

WAARVOOR KAN JE BIJ MIJ TERECHT?

  • Een gezonde en evenwichtige voeding/ levensstijl
  • Gewichtsproblemen zoals overgewicht, obesitas of ondergewicht
  • Lactose- en glutenintolerantie
  • Stoornissen in de bloedlipiden (hoge bloeddruk, hoge cholesterol)
  • Prikkelbare darmsyndroom (FODMAP – dieet)
  • Diabetes Mellitus
  • Productinformatie, voedingsetiketten, …

WERKWIJZE EN TARIEVEN

Intakegesprek (+/- 60 minuten - €60) of DUO (+/- 90 minuten - €90)
Indien gewenst is het mogelijk om uw lichaamssamenstelling te bepalen. Daarnaast zal er een uitgebreide voedingsanamnese afgenomen worden, waardoor ik een goed beeld van uw huidige voedingsinname en portiegroottes krijg. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijke doelen op korte en lange termijn opgesteld rekening houdend met jouw eetgewoonten en de richtlijnen voor een gezonde voeding.
Aan de hand van verschillende metingen (lengte, gewicht, lichaamsvet, spiermassa, …) krijgen we een correct beeld van uw lichaamssamenstelling. Daarnaast zal er een uitgebreide voedingsanamnese afgenomen worden, waardoor ik een goed beeld van uw huidige voedingsinname en portiegroottes krijg. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk voedingsschema opgesteld rekening houdend met jouw eetgewoonten en de richtlijnen voor een gezonde voeding.

Tweede consultatie ( +/- 30 minuten - €40) & Opvolgconsulten ( +/- 30 minuten - €25)
De tweede consultatie is bedoeld om de start van jouw zoektocht te overlopen.
Daarnaast wordt er ingegaan op vragen, tips en tricks, recepten en het lezen van etiketten. Op deze manier wordt je stap voor stap begeleid bij het nastreven van jouw doelstellingen.
Deze consultaties zijn van belang om beetje bij beetje te zoeken naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon dat voor jou werkt en dat haalbaar én houdbaar is op lange termijn!

Maak een online afspraak

Maak een ONLINE afspraak indien u andere klachten heeft (trauma's, rugpijn, buikpijn,...), nood heeft aan chronische medicatie, vaccinaties...én géén recent contact had met covid-19-positieve patiënten of gezinsleden met klachten.

Maak afspraak
Top